vtwonen blogger gebruikte mijn design als behang

Ik heb exciting nieuws voor je vandaag! Vtwonen blogger Mamoesjka heeft een van mijn designs gebruikt als behang in haar slaapkamer! Ik vind het er echt super uitzien! En de kleur is gewoon perfect! Kijk maar!

behang mamoesjka vtwonen motiflow lotta lorier surface pattern design

Ik maakte dit waterverf blaadje een jaar geleden en maakte er een patroon van. Toen Mamoesjka vroeg of ze mijn ontwerp als behang kon gebruiken, maakt ik snel een nieuw patroon met een grote schaal en een minder duidelijke herhaling, zodat het beter tot zijn recht zou komen. Ik ben super blij met het resultaat en de foto’s zijn geweldig!

behang mamoesjka vt wonen motiflow lotta lorier patroonontwerp

Behang is een nieuw product van Motiflow; de online shop waar je ook mijn designs op stof kan laten printen. Motiflow zal het behang op het Creative Life event in Utrecht lanceren, dat plaats zal vinden van 24 tot 26 maart.

Als je deelneemt aan de Motiflow workshop bij Creative Life ga je een schattig vogeltje maken, ontworpen door Janneke Ursem en kan je een van mijn andere designs gebruiken voor de achterkant!

Creative life janneke ursem motiflow lotta lorier surface pattern design

Creative Life Event Motiflow

Dus wat vind je ervan? Voel je vrij om een reactie achter te laten hieronder. Klik op een van de afbeeldingen om het behang bij Motiflow te bestellen of mijn andere designs te bekijken.

banner-motiflow-website

Previous post Next post

You might also like