Terrazzo Ontwerp Challenge Patternmash

Dit is mijn design voor de Terrazzo ontwerp challenge van Patternmash. Het ontwerpen naar de trends is iets waar ik me nog in kan ontwikkelen. Uiteraard zie je de trends om je heen maar ik probeer nu ook meer te ontwerpen naar de trends van het volgende jaar. De ontwerp challenges van Patternmash zijn een goede manier om hiermee te oefenen en te experimenteren.

Terrazzo Patternmash Patroonontwerper Lotta Lorier

Terrazzo Design

Hannah Kirkbride, de ontwerper achter Patternmash stuurt je een thema en kleurenschema om mee aan de slag te gaan, Deze maand was het thema terrazzo. Ik vind deze stijl te gek! Ik heb eerder al met deze stijl geëxperimenteerd in Photoshop maar dankzij deze challenge heb ik nieuwe manieren gevonden in Illustrator om deze patronen te maken. Dat is precies wat ik zo leuk vind aan ontwerpen: je leert elke dag wat nieuws! Yay, mijn design staat op de home page van Patternmash

Terrazzo Patternmash Lotta Lorier Surface Pattern Design

Op de homepage van Patternmash

Ik ben heel benieuwd of je deze trend later dit jaar of begin volgend jaar op straat zal zien. Zo’n jurk of bomberjack met dit design is toch te gek, of zo’n zwempak! In ieder geval weet ik wel zeker dat ik nog even door-experimenteer met deze terrazzo stijl. Snel terug naar de ontwerptafel dus! Fijne dag gewenst!

Terrazzo Zwempak Patternmash Patroonontwerper Lotta Lorier

Terrazzo Zwempak

Terrazzo Bomberjack Patternmash Patroonontwerper Lotta Lorier

Terrazzo Bomberjack

Terrazzo Jurk Patternmash Lotta Lorier Patroonontwerper

Terrazzo Jurk

Previous post Next post

You might also like