Marble Marvel kussenslopen bij Little Things Arnhem

Blijven dromen en geloven in jezelf. Dat is wat ik wil, want een succesvolle design carrière komt je niet zomaar aanwaaien.. maar ontwikkelt zich in kleine stapjes. Deze zomer heb ik wel weer een aantal stappen gezet..

Ik heb een aantal designs gemaakt waar ik trots op ben en die te licentieren zijn via Patternbank. Ik heb mijn portfolio aangevuld en begin mijn handtekening te zien, wat voor veel rust zorgt :). 

Ook ben ik bij een aantal winkels in Arnhem langsgegaan met mijn Marble Marvel kussenslopen, wat ik van tevoren best spannend vond maar toen ik het eenmaal deed erg leuk was. Wat helemaal leuk is, is dat mijn kussenslopen nu bij conceptstore Little Things aan de Kerkstraat in de zeven straatjes te koop zijn! Super leuk! Little Things is zeker de moeite waard om eens langs te lopen, zo’n leuk winkeltje!

Marble Marvel kussenslopen bij Little Things Arnhem

Marble Marvel kussenslopen bij Little Things Arnhem

Marble Marvel kussenslopen bij Little Things Arnhem

Marble Marvel kussenslopen bij Little Things Arnhem

Marble Marvel kussenslopen bij Little Things Arnhem

Marble Marvel kussenslopen bij Little Things Arnhem


ALL ABOUT YOU NIEUWSBRIEF

En niet te vergeten heb ik deze zomer in de ALL ABOUT YOU nieuwsbrief van UPPERCASE magazine gestaan met mijn marmer kussenslopen!

ALL ABOUT YOU NEWS LETTER UPPERCASE LOTTA LORIER 5 AUG 2017

ALL ABOUT YOU nieuwsbrief UPPERCASE magazine

Previous post Next post

You might also like