Etsy-shop open!

Yay, ik heb een Etsy-shop geopend! Nu kan je gemakkelijk producten van mijn hand bestellen! Ik dacht al een tijdje aan het openen van een Etsy-shop maar wilde graag producten kunnen bieden van hoge kwaliteit.

Hiervoor had ik een nieuwe naaimachine nodig omdat mijn oude naaimachine niet veel opties had en soms moeilijk deed. Een paar weken geleden heb ik een mooie nieuwe naaimachine gekocht met veel opties. Nu ik in staat ben producten met een hoog afwerkingsniveau te bieden vond ik het tijd om een Etsy-shop te openen met producten gemaakt van mijn stoffen.

Op het moment bestaat de shop uit kussenslopen, chique avondtassen, portemonneetjes en wenskaarten. In de toekomst zal ik meer toevoegen. Laat me weten als je een goed idee hebt of een verzoek door contact met me op te nemen!

Pillowcase 18x18 inch Marble Marvel Lotta Lorier Surface Pattern Design

Pillowcase | 18×18 inch | Marble Marvel | Deep Blue Blush

Pillowcase 18x18 inch Marble Marvel Lotta Lorier Surface Pattern Design

Pillowcase | 18×18 inch | Marble Marvel | Emerald Gold

Clutch Marble Marvel Lotta Lorier Surface Pattern Design

Clutch | Marble Marvel | Deep Blue Blush

Clutch Marble Marvel Lotta Lorier Surface Pattern Design

Clutch | Marble Marvel | Deep Blue Blush

greetings card bonjour lotta lorier surface pattern design

Greetings Card | Bonjour

greetings card love you lotta lorier surface pattern design

Greetings Card | Love you

etsy-shop-lotta-lorier-surface-pattern-design

Previous post Next post

You might also like