Cut and paste trend 2017 2018

Ik zit in week drie van een designcursus van Make it in Design. Deze cursus geeft me veel inzicht in trends, trend reports en trend voorspellingen. Ik heb deze week twee moodboards gemaakt van twee trends: de cut and paste trend en de stoneware trend.

Fantastisch deze cut and paste trend die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkelend. Het heeft iets kunstzinnigs, geweldig! Ook het kleurengebruik is bijzonder. Ik ben van plan een aantal patronen binnen deze trend te maken binnenkort.

De tweede is van een trend die er al wat langer is maar zich nog steeds ontwikkelt, namelijk stoneware. Dit mood board kon ik met eigen designs maken, aangezien deze perfect binnen de trend passen!

Cut and Paste Trend Fashion 2017 2018 Lotta Lorier

Cut and Paste Trend Fashion 2017 2018

Stoneware trend 2017 2018 Lotta Lorier

Trend Stoneware 2017 2018

Previous post Next post

You might also like