90s Color Crush patronen

Mijn liefde voor kleur stopt niet bij deze 90s Color Crush patronen. Voor deze patronen maakte ik zelf stempels die ik uit groenten sneed (werkt super!) en in Photoshop brushes omtoverde. Ik houd van deze methode van patroonontwerpen: je mag je handen lekker vies maken en het is een fijne afwisseling van het achter je computer zitten!

Ik houd van de felle kleuren van deze 90s Color Crush patronen. De Celadon Zwart staat bovenaan mijn lijst maar daar zitten dan ook twee van mijn favoriete kleuren in: celadon en zwart! De kleurencombi geel en aqua vind ik ook gaaf.

Ik denk dat ze het goed zouden doen als posters. Ik ga er zeker weten een paar bestellen om wat 90s kleur in huis te brengen! Je kunt die van jou bestellen bij Motiflow, waar ze ook beschikbaar zijn als stof en behang. 

ink stamps 90s color crush collection lotta lorier design surface pattern design

ink stamps color crush collection lotta lorier design surface pattern design

celadon black 90s abstract patterns lotta lorier surface pattern design

roze zwart 90s abstract patterns lotta lorier surface pattern design

koraal roze zwart 90s abstract patterns lotta lorier surface pattern design

banner-motiflow-website

Previous post Next post

You might also like